Woordje van de voorzitter.

Beste leden en wijkbewoners,

Als voorzitter van onze wijkvereniging De Spil wil ik u meenemen in de huidige en toekomstplannen van onze wijkactiviteiten en de nieuwe ontwikkelingen in ons verenigingsgebouw.

We zijn als bestuur al geruime tijd bezig met plannen maken voor nieuwe activiteiten en een metamorfose van het wijkgebouw. Zowel binnen als buiten gaan we het een frisse uitstraling geven. Doel is om het wijkgebouw multifunctioneel, zeg maar 2.0 te maken voor meer en andere activiteiten, die beter aansluiten bij de vraag en de ontwikkelingen in onze diverse buurten.

Een eerste impressie van de inrichting hiervan vindt u in de nieuwe huis aan huis folder (bewaarfolder). De plannen zijn nu echt concreet aan het worden en willen we graag met u gaan delen. Hiervoor krijgt u na de vakantieperiode nog een uitnodiging via de media.

Deze bewaarfolder vervangt het wijkblad en bezorgen we iedere jaar, of kunt u via Facebook en onze website downloaden. Hier staan de activiteiten in die we op het programma hebben staan voor de periode van 1 september 2019 tot en met 1 september 2020. Wat voor u ook belangrijk is zijn de datums waarop we het oud papier in uw wijk komen ophalen. Bewaar deze daarom ook goed!

Als bestuur zijn wij ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en/of bestuursleden die hieraan een bijdrage willen leveren. Alleen samen gaat dit lukken, maakt niet uit op welk gebied je actief wilt zijn. Je kunt hierbij denken aan Secretaris, bestuurslid of klusjesman / vrouw, jong en oud ; er is bij diverse activiteiten altijd wel een plek te vinden.

Als u ideeën heeft, nieuwe activiteiten wil gaan organiseren, vergaderingen, cursussen geven, workshops of informatie avonden wilt houden, laat het ons weten en zoeken we samen hiervoor een oplossing.

Wil je meedoen neem dan contact met ons op, we verzorgen dan een bijeenkomst voor alle belangstellenden in de Spil om u verder te informeren over de activiteiten en mogelijkheden. We zijn vooral benieuwd naar nieuwe verfrissende ideeën om samen te werken aan onze 2.0 versie.

Met vriendelijk groet, en gauw tot ziens in ons wijkgebouw aan de Bunders 5.

Hans van Zandvoort – Voorzitter.

Geef een reactie