februari 9, 2018

Busreisje Hellendoorn

Op zondag 15 april 2018 willen we weer ons jaarlijkse busreis organiseren. Zoals eerder gecommuniceerd gaan we naar Avonturenpark Hellendoorn. Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in!!!

De reis is alleen bestemd voor leden, kinderen van leden onder de 16 jaar mogen alleen mee onder begeleiding.

De eigen bijdrage is € 10,00 per persoon en kinderen tot en met de 2 jaar kunnen gratis mee. Anders dan voorgaande jaren zal er dit jaar voor een lekkere versnapering gezorgd worden, namelijk frites met fritessaus + frikandel + pakje drinken. Kortom een geheel verzorgd dagje voor maar €10,00 per persoon!

De bus zal vanaf het parkeerterrein bij de Jumbo en tankstation Tamoil op de Bunders om 9:00 uur vertrekken richting Hellendoorn. Zorg er dus voor dat je er om 8:30 uur bent want dan kunnen we op tijd vertrekken zonder dat iemand de bus hoeft te missen. De bus vertrekt echt om 9:00 uur! Voor wat betreft de terugweg is het de bedoeling dat we uiterlijk 16:45 uur verzamelen bij de bus op het parkeerterrein van Avonturenpark Hellendoorn. De bus zal dan om 17:15 uur richting Veghel vertrekken. Verwachting is dat we dan weer rond 18:45 uur in Veghel zullen zijn.

Heb je interesse om mee te gaan vul dan onderstaande formulier in en maak het verschuldigde bedrag over op bankrekeningnummer NL61RABO0153308621.

Wanneer de betaling en de aanmelding binnen zijn krijgt u een persoonlijke bevestiging van deelname via uw e-mail adres vóór 8 april 2018.

Aanmeldingen met betaling na 1 april worden niet in behandeling genomen.

Eenmaal aangemeld kan er niet meer geannuleerd worden, dit in verband met kosten die wij dan al hebben gemaakt/betaald.

Aanmelding gesloten